Fibernet på Bornholm

TILBUD PÅ LYNHURTIGT FIBERNET

Her er dit helt særlige tilbud

Få din oprettelse for 0 kr.

BornFiber tilbyder internet til 9 ud af 10 adresser på Bornholm, og vi udvider hele tiden fibernettet.

Hvis du allerede nu ved, at du vil elske at få en stabil og lynhurtig internetforbindelse, så er fibernet fra BornFiber måske værd at overveje.

Når du bestiller et fibernet-abonnement fra BornFiber får du lige nu oprettelsen for 0 kr. Normalt koster det 1.995 kr. at få ført forbindelsen ind på egen matrikel og få opsat fiberboksen. Indtast din adresse og se om du kan få fiber.

Og vent – der er mere!

Netop nu har vi også et tilbud, hvor du får vores 100/100 Mbit fibernet for kun 199 kr./md. i 6 måneder. Herefter er prisen 269 kr./md.

Alt i alt sparer du 2.415 kr., hvis du tilmelder dig med det samme.

SE PRISER OG PAKKER HER
SPAR 130,-/MD. I 6 MDR.
1000 Mbit Fibernet

Til familien / gameren

1000/1000 Mbit/s
249,-/md. i 6 mdr.

Efter 6 mdr. 379,-/md.

  • Garanteret 900/900 Mbit/s

  • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER

Min. pris i 6 mdr. 1.494,-

SPAR 70,-/MD. I 6 MDR.
100 Mbit Fibernet

Til par og singler

100/100 Mbit/s
199,-/md. i 6 mdr.

Efter 6 mdr. 269,-/md.

  • Wifi 6

  • En fremtidssikret forbindelse

SE PRISER OG PAKKER HER

Min. pris i 6 mdr. 1.194,-

Fiberen leveres til føring gennem nærmeste facademur, dog højest 30m fra hvor fiber-/rør-stikledning er sat af (oftest i offentlig vej). Yderligere gravning faktureres efter gældende prisliste – se priser-og-gebyrer. Min. prisen består af 6 mdr. abonnement. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel.

Er du stadig lidt i tvivl?

Med fibernet fra BornFiber får du

  • En af markedets bedste WiFi routere (Nokia Beacon WiFi 6), som giver lynhurtigt og stabilt internet i hele hjemmet med mange enheder online samtidigt. 

  • En fremtidssikret internetforbindelse. Uanset hvor meget I streamer, gamer og arbejder hjemmefra, er der altid hul igennem.

  • Kundeservice med en Trustpilot score på 4,6 og under 3 minutters ventetid. 

  • NYHED! Op til 20% rabat på Allentes streaming TV-pakker

… Og du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig på et senere tidspunkt. Men det er da lidt sjovere at spare 2.415 kr., når du tilmelder dig med det samme.

SE PRISER OG PAKKER HER
På Bornholm kan du få fibernet indenfor 1-6 uger

DET SKER DER, NÅR DU BESTILLER FIBER PÅ BORNHOLM

Det er nemt at få fibernet, men det er svært at give dig en præcis leveringsdato for hvornår du er online. Har du allerede en fiberboks installeret i dit hjem, kan du få leveret bredbånd fra dag til dag.

Nedenfor kan du se, hvordan processen normalt er, når du bestiller på www.bornfiber.dk eller via kundeservice på tlf. +45 7089 0000

Bestil bredbånd online eller via kundeservice. Du får tilsendt en bekræftelse på din bestilling på mail, og senere en endelig ordrebekræftelse.

Du bliver kontaktet af en kundekonsulent, som efter aftale med dig gennemgår detaljerne vedrørende gravning og montering af fiberboks hjemme hos dig. Herefter underskrives aftalen for installationen.

Entreprenøren kommer ud og graver en rende til fiberrøret. Rørene til fiberen lægges ned, og renderne dækkes til igen. Teknikeren puster derefter fiberen ind i rørene med specielt udstyr.

Kundeservice tager kontakt til dig med henblik på et besøg, hvor vores tekniker kan installere fiberen. Hurra! Fra denne dag er din fiberforbindelse aktiv

Du behøver kun at være på adressen ved trin 2 og 4, resten klarer vi!
Vi tager forbehold for uforudsete udfordringer. Hvis et af trinnene forsinkes, kan det forskyde resten af tidsplanen og dermed den endelige leveringsdato

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…