NYT SAMARBEJDE

Fibernet og tv – Samlet ét sted

Spar 20% på TV-streaming pakker fra Allente

BornFiber har lavet et samarbejde med Allente, så du kan samle dit Fibernet med den komplette TV- og streamingløsning. Så er underholdningen sikret – både i hjemmet og på farten.

Oplev et kongerige af film, serier, nyheder og sport fra Allente. En streamingpakke fra Allente giver dig alle de velkendte live TV-kanaler samt dine yndlings streamingtjenester. Og det bedste af det hele er, at du kan se det på flere skærme samtidigt – på TV, mobil, tablet, eller pc – lige hvor det passer dig. Så uanset om du vil se din favoritserie i sommerhuset, en film på sofaen derhjemme eller nyheder på farten, så går du ikke glip af noget med den komplette TV- og streamingløsning fra Allente.

Alle TV-pakker inkluderer Viaplay Film & Serier, og hvis du vælger Stream Premium, får du masser af sport med Viaplay Total med i pakken.

Læs mere her

Bestil i dag og spar 20%

Som kunde hos BornFiber, får du adgang til skarpe priser på alle Streaming TV-pakker fra Allente. Se mere og bestil allerede i dag på bornfiber.dk/tv. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 70 89 00 00.

Bestil her