Bredbånd

LYNHURTIGT INTERNET VIA FIBER

Bredbånd via fibernet
100 Mbit

Til dig med et begrænset behov

100/100 Mbit/s

  • En fremtidssikret forbindelse

  • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
Bredbånd via fibernet
500 Mbit

Ideelt til både par og singler

500/500 Mbit/s

  • En fremtidssikret forbindelse

  • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
Bredbånd via fibernet
1000 Mbit

Til hele familien eller gameren

1000/1000 Mbit/s

  • Garanteret 900/900 Mbit/s

  • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
Bredbånd via fibernet
2500 Mbit

Når kun det hurtigste er hurtigt nok

2500/2500 Mbit/s

  • Garanteret 2300/2300 Mbit/s

  • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER

Fiberen leveres til føring gennem nærmeste facademur, dog højest 30m fra hvor fiber-/rør-stikledning er sat af (oftest i offentlig vej). På Bornholm gælder det yderligere at den inkluderede gravning kun dækker ubefæstet sandjord. Yderligere gravning faktureres efter gældende prisliste – se priser-og-gebyrer. Min. prisen består af 6 mdr. abonnement. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med én måneds varsel.

HVILKEN HASTIGHED SKAL DU VÆLGE?

Vi forstår godt at det kan være svært at navigere i, hvilken internethastighed du egentlig har brug for. De vigtigste spørgsmål er; hvad skal du bruge dit internet til?, hvor stor er din bolig? og hvor mange bruger forbindelsen på samme tid?

Med BornFiber får du mere end bare en internetforbindelse. Vi er en lokal udbyder af lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne. Med fibernet får du en fremtidssikret forbindelse til din bolig. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde – Helt uden bekymringer.

I dag er den helt store internetsluger TV-streaming og onlinespil. Er I en familie på 4-5 personer, hvor der ses tv og spilles spil via nettet fra 2-3 enheder på samme tid, skal I bruge en højere hastighed, end hvis det kun er én person der bruger internettet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

Vi tilbyder Smart Wifi også kaldt Wifi Extender. Man kan leje et sæt for 49 kr. om måneden og de vil sørge for at rækkevidden af internettet bliver større.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Go to Top