Bredbånd

LYNHURTIGT INTERNET VIA FIBER

1000 Mbit

Til familien / gameren

1000/1000 Mbit/s

 • Garanteret 900/900 Mbit/s

 • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
500 Mbit

Til par og singler

500/500 Mbit/s

 • En fremtidssikret forbindelse

 • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
100 Mbit

Til dig med et begrænset behov

100/100 Mbit/s

 • En fremtidssikret forbindelse

 • Wifi 6

SE PRISER OG PAKKER HER

Fiberen leveres til føring gennem nærmeste facademur, dog højest 30m fra hvor fiber-/rør-stikledning er sat af (oftest i offentlig vej). På Bornholm gælder det yderligere at den inkluderede gravning kun dækker ubefæstet sandjord. Yderligere gravning faktureres efter gældende prisliste – se priser-og-gebyrer. I boliger hvor fiberboksen allerede er etableret 0,-. Min. prisen består af 6 mdr. abonnement. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel.

HVILKEN HASTIGHED SKAL DU VÆLGE?

Vi forstår godt at det kan være svært at navigere i, hvilken internethastighed du egentlig har brug for. De vigtigste spørgsmål er; hvad skal du bruge dit internet til?, hvor stor er din bolig? og hvor mange bruger forbindelsen på samme tid?

I dag er den helt store internetsluger TV-streaming og onlinespil. Er I en familie på 4-5 personer, hvor der ses tv og spilles spil via nettet fra 2-3 enheder på samme tid, skal I bruge en højere hastighed, end hvis det kun er én person der bruger internettet.

1000 Mbit anbefales til:

Familien / Gameren

Hvis du er en familie er der som regel behov for en større internetpakke. Ofte bruges internettet i en familie af flere på samme tid – enten til spil over nettet, TV-streaming, almindelig surf og måske arbejder en af jer også hjemmefra i ny og næ.

Dit konkrete behov afhænger af, hvor mange enheder, der er i hjemmet, hvor mange der bruger nettet på samme tid samt hvor stort et krav du har til hastigheden.

Hvis du er en hyppig gamer, så er internettet heller ikke noget, du bør gå på kompromis med – det er derfor et must at have en god forbindelse. Med en 1000 Mbit fiberforbindelse er du sikret en hurtigt og stabil internetforbindelse – helt uden afbrydelser.

1000 Mbit

1000/1000 Mbit/s

Til familien / gameren

 • En fremtidssikret forbindelse

 • Garanteret 900/900 Mbit/s

 • WiFi 6

SE PRISER OG PAKKER HER
500 Mbit anbefales til:

Parret eller single-surferen

Du behøver hverken at være gamer eller stor-streamer for at få noget ud af vores fibernet. For mange er 500 Mbit en glimrende internethastighed. Med 500 Mbit fibernet kan du sagtens streame TV i HD-kvalitet, og du vil også have en hurtig hastighed til almindelig surf og normalt brug.

Har du ikke brug for så meget, er der ingen grund til at betale mere. Med 500 Mbit fibernet får du en stabil hastighed, som dækker langt de fleste behov.

500 Mbit

500/500 Mbit/s

Til par og singler

 • En fremtidssikret forbindelse

 • WiFi 6

SE PRISER OG PAKKER HER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

Det tager ca. 2 uger for en antenneinstallation og 2 måneder for en fiberinstallation. Her kan du læse mere om den typiske proces for en fiberinstallation.

Vi tilbyder Smart Wifi også kaldt Wifi Extender. Man kan leje et sæt for 49 kr. om måneden og de vil sørge for at rækkevidden af internettet bliver større.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Titel

Go to Top