Bredbånd

LYNHURTIGT INTERNET VIA FIBER

Fiber Extra

Til familien / gameren

1000/1000 Mbit/s

 • Garanteret 900/900 Mbit/s

 • Wifi 6

 • Sikkerhedspakke
 • 25 GB online harddisk
SE PRISER OG PAKKER HER
Fiber Basic

Til par og singler

300/300 Mbit/s

 • Standard WiFi

 • Sikkerhedspakke
SE PRISER OG PAKKER HER

Fiberen leveres til føring gennem nærmeste facademur, dog højest 30m fra hvor fiber-/rør-stikledning er sat af (oftest i offentlig vej). På Bornholm gælder det yderligere at den inkluderede gravning kun dækker ubefæstet sandjord. Yderligere gravning faktureres efter gældende prisliste – se priser-og-gebyrer. I boliger hvor fiberboksen allerede er etableret 0,-. Min. prisen består af 6 mdr. abonnement. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel.

Internethastighed der dækker dit behov

HVILKEN HASTIGHED SKAL DU VÆLGE?

Vi forstår godt at det kan være svært at navigere i, hvor stor en internethastighed du egentlig har brug for. De vigtigste spørgsmål er; hvad skal du bruge dit bredbånd til, hvor stor er din bolig og hvor mange bruger forbindelsen på samme tid.

I dag er den helt store internetsluger TV-streaming og onlinespil. Er I en familie på 4-5 personer, hvor der ses tv og spilles spil via nettet fra 2-3 enheder på samme tid, skal I bruge en højere hastighed, end hvis det kun er én person der bruger internettet.

Fiber Extra anbefales til:

Familien / Gameren

Nu er det ikke længere svært at gøre alle glade, når der skal vælges internet.
Dit konkrete behov afhænger af, hvor mange enheder, der er i hjemmet, hvor mange der bruger nettet på samme tid samt hvor stort et krav du har til hastigheden.

Hvis du er en familie er der som regel behov for en større internetpakke. Ofte bruges internettet i en familie af flere på samme tid – enten til spil over nettet, TV-streaming, almindelig surf og måske arbejder en af jer også hjemmefra i ny og næ.

Hvis du er en hyppig gamer, så er internettet heller ikke noget, du bør gå på kompromis med – det er derfor et must at have en god forbindelse. Med Fiber Extra er du sikret en hurtigt og stabil internetforbindelse – uden ‘delay’.

Fiber Extra

500/500 Mbit/s
1000/1000 Mbit/s

Til familien / gameren

 • Garanteret 900/900 Mbit/s

 • Wifi 6
 • Sikkerhedspakke

 • 25 GB online harddisk

SE PRISER OG PAKKER HER
Fiber Basic anbefales til:

Parret eller single-surferen

Du behøver hverken at være spilnørd eller stor-streamer for at få noget ud af vores tilbud på fibernet. For mange er Fiber Basic en glimrende internethastighed. Med Fiber Basic kan du sagtens streame TV i HD-kvalitet, og du vil også have en hurtig hastighed til almindelig surf og normalt brug.

Har du ikke brug for så meget, er der ingen grund til at betale mere. Med Fiber Basic kan du være sikker på, at du får en stabil hastighed, som dækker alle dine onlinebehov – til en en lavere pris.

Fiber Basic

200/200 Mbit/s
300/300 Mbit/s

Til par og singler

 • Standard WiFi

 • Sikkerhedspakke

SE PRISER OG PAKKER HER
Fibernet FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

Det tager ca. 2 uger for en antenneinstallation og 2 måneder for en fiberinstallation. Her kan du læse mere om den typiske proces for en fiberinstallation.

Vi tilbyder Smart Wifi også kaldt Wifi Extender. Man kan leje et sæt for 49 kr. om måneden og de vil sørge for at rækkevidden af internettet bliver større.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Titel

Go to Top