INTERNET I SOMMERHUSET

Fritid

100/100 Mbit/s

Via fiber

  • Standard wifi*
  • Sæt abonnement i hvile i op til 6 mdr. om året**

289,-/MD.

Bestil her

Min. pris i 6 mdr. 1.734,- (6 x 289,-). Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering.

* Standard WiFi er almindeligt WiFi integreret i modemmet. **Sæt abonnement i hvile op til 6 mdr. om året med 0/0 mbit/s for 99,- pr. md. + håndteringsgebyr 99,- eller med 2/2 mbit/s for 129,- pr. md. + håndteringsgebyr 99,- når du ønsker abonnement i hvile. Forudsætter adgang til BornFibers fibernet. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med én måneds varsel. Kampagnepriser gælder nye kunder. Tilbud på oprettelse gælder udvalgte adresser.

HURTIG FORBINDELSE – SELV NÅR DU KOBLER AF

Når man tager i sommerhus er det ofte for at koble af. Men i en tid hvor mere og mere foregår over internettet, betyder det meget også at have hurtigt internet i sommerhuset. Især i Danmark hvor sommervejret kan være lunefuldt.

Det særlige ved BornFiber Fritid er, at du kan sætte dit abonnement i hvile i de perioder, hvor du ikke har brug for det. BornFiber Fritid giver dig mulighed for, at enten få din internetforbindelse via fiber eller antenne –  afhængigt af, hvor dit sommerhus ligger.

OBS: For at få BornFiber Fritid, skal din installationsadresse være registreret som fritidsbolig/sommerhus i BBR registeret.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

Har man sommerhusabonnement kan man skrive eller ringe til os og aftale hvornår abonnementet skal i hvile, og hvornår abonnementet skal åbnes igen. Man kan også selv lave ændringerne på mitbornfiber. Man betaler et gebyr på 99 kr. hver gang en ny hvileperiode begynder. En hvileperiode koster 99 kr. om måneden for en hel lukning for internet, og 119 kr. hvis der skal være en lille forbindelse ift. (varmepumpe). Nedlukningen gælder både internet og TV.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Go to Top