Bredbånd Fritid

INTERNET I SOMMERHUSET

Bredbånd Fritid

100/100 Mbit/s

Via fiber

  • Standard wifi*
  • Tilvælg telefoni til 0,-/md.**
  • Sæt abonnement i hvile i op til 6 mdr. om året***

269,-/MD.

Bestil

Min. pris i 6 mdr. 1.614,- (6 x 269,-). Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering.

Bredbånd Fritid

50/30 Mbit/s

Via antenne

  • Standard wifi*
  • Tilvælg telefoni til 0,-/md.**
  • Sæt abonnement i hvile i op til 6 mdr. om året***

249,-/MD.

Bestil

Min. pris i 6 mdr. 1.494,- (6 x 249,-). Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering

  • Mulighed for aktiv telefoni i hvileperioden 

* Standard WiFi er almindeligt WiFi integreret i modemmet.
** Telefoni er forbrugsafregnet; 45 øre/min ved opkald til fastnet og 120 øre/min ved opkald til mobil, plus opkaldsagift på 45 øre pr. opkald til fastnet og mobil. Læs mere om telefoni her.
*** Sæt abonnement i hvile op til 6 mdr. om året med 0/0 mbit/s for 99,- pr. md. + håndteringsgebyr 99,- eller med 2/2 mbit/s for 119,- pr. md. + håndteringsgebyr 99,- når du ønsker abonnement i hvile.

Til mindsteprisen skal lægges 495,- i oprettelse, spar 1500,- (engangsbeløb) eller i boliger hvor fiberboksen allerede er etableret 0,-. Forudsætter adgang til BornFibers fibernet. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel. Kampagnepriser gælder nye kunder. Tilbud på oprettelse gælder udvalgte adresser, samt personer der ikke har været aktiv kunde de seneste 12 mdr. Vi henviser til vores betingelser her.

BornFiber Fritid i sommerhuset

HURTIG FORBINDELSE – SELV NÅR DU KOBLER AF

Når man tager i sommerhus er det ofte for at koble af. Men i en tid hvor mere og mere foregår over internettet, betyder det meget også at have hurtigt internet i sommerhuset. Især i Danmark hvor sommervejret kan være lunefuldt.

Det særlige ved BornFiber Fritid er, at du kan sætte dit abonnement i hvile i de perioder, hvor du ikke har brug for det. BornFiber Fritid giver dig mulighed for, at enten få din internetforbindelse via fiber eller antenne –  afhængigt af, hvor dit sommerhus ligger.

OBS: For at få BornFiber Fritid, skal din installationsadresse være registreret som fritidsbolig/sommerhus i BBR registeret.

Sommerhus & Fibernet FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

Har man sommerhusabonnement kan man skrive eller ringe til os og aftale hvornår abonnementet skal i hvile, og hvornår abonnementet skal åbnes igen. Man kan også selv lave ændringerne på mitbornfiber. Man betaler et gebyr på 99 kr. hver gang en ny hvileperiode begynder. En hvileperiode koster 99 kr. om måneden for en hel lukning for internet, og 119 kr. hvis der skal være en lille forbindelse ift. (varmepumpe). Nedlukningen gælder både internet og TV.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

Det tager ca. 2 uger for en antenneinstallation og 2 måneder for en fiberinstallation. Her kan du læse mere om den typiske proces for en fiberinstallation.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Titel

Go to Top