Gode TV-oplevelser

TV & STREAMING

TV Udbydere

ALLENTE – SPAR 20%

Oplev et kongerige af film, serier, nyheder og sport fra Allente. En streamingpakke fra Allente giver dig alle de velkendte TV-kanaler og indhold fra dine yndlings streamingtjenester. Og det bedste af det hele er, at du kan se det på flere skærme samtidigt – på din TV-skærm, mobil, tablet, PC eller på dit Smart TV.

Med Allente kan du lade dig underholde af din yndlingsserie i sommerhuset, en film på farten, sport på ferien i EU eller nyheder på hesteryggen. Allentes streamingpakker giver dig mulighed for at streame din underholdning hvor som helst, og når som helst. Alle TV-pakker inkluderer Viaplay Film & Serier, og hvis du vælger Stream Premium, får du masser af sport med Viaplay Total med i pakken.

Læs mere

Gælder kun bestemte områder.

WAOO TV

Waoo tilbyder Danmarks største udvalg af TV-kanaler med over 100 forskellige kanaler til rådighed. Med skræddersyede TV-pakker fra Waoo, kan du få netop den rigtige pakke til dine behov. Waoo har gjort det nemt og tilgængeligt for alle, der gerne vil se TV-kanaler og streaming. Du har fuld frihed til at se TV, som du ønsker, uanset om det er via streaming eller med en TV-boks.

Når du køber en TV-pakke hos Waoo, får du også adgang til Waoo Bio – din helt egen hjemmebiograf med mere end 12.000 film. Med Waoo Bio kan du se film, når det passer dig, og du kan finde et stort udvalg af forskellige filmgenre. Waoo Bio er det perfekte valg til hyggelige filmoplevelser i hjemmet.

Læs mere

Hvis ikke du har mulighet for at vælge Waoo når du indtaster din adresse, kontakt da kundeservice.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…