Fibernet og tv samlet ét sted

TV & STREAMING

TV & Streaming

SPAR 20% PÅ ALLENTE

Alle TV-pakker inkluderer Viaplay Film & Serier, og med Stream Flex 2 & 4 kan du frit vælge ekstra streamingtjenester og tv-kanaler.

Læs mere
Tv og streaming
Waoo TV og Streaming

WAOO TV

Waoo tilbyder et stort udvalg af TV-kanaler og streamingtjenester. Med skræddersyede TV-pakker fra Waoo, kan du få den helt rigtige pakke til dine behov. Waoo har gjort det nemt og tilgængeligt for alle, der gerne vil se TV-kanaler og streaming. Du har fuld frihed til at se TV, som du ønsker, uanset om det er via streaming eller med en TV-boks. Når du køber en TV-pakke hos Waoo, får du også adgang til Waoo Bio – din helt egen hjemmebiograf med mere end 12.000 film.

Læs mere

Vi står klar til at hjælpe dig videre

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…