Fibernet og tv samlet ét sted

TV & STREAMING

TV & Streaming

SPAR OP TIL 20% PÅ ALLENTE

Med BornFiber, kan du opleve et kongerige af film, serier, nyheder og sport fra Allente. TV-streaming pakken giver dig alle de velkendte live TV-kanaler samt dine yndlings streamingtjenester. Og det bedste af det hele er, at du kan se det på flere skærme samtidigt – på TV, mobil, tablet, eller pc – lige hvor det passer dig. Så uanset om du vil se din favoritserie i sommerhuset, en film på sofaen eller nyheder på farten, så går du ikke glip af noget med Allente.

Alle TV-pakker inkluderer Viaplay Film & Serier, og hvis du vælger Stream Premium, får du masser af sport med Viaplay Total med i pakken.

Læs mere

WAOO TV

Waoo tilbyder et stort udvalg af TV-kanaler med over 100 forskellige kanaler til rådighed. Med skræddersyede TV-pakker fra Waoo, kan du få den helt rigtige pakke til dine behov. Waoo har gjort det nemt og tilgængeligt for alle, der gerne vil se TV-kanaler og streaming. Du har fuld frihed til at se TV, som du ønsker, uanset om det er via streaming eller med en TV-boks.

Når du køber en TV-pakke hos Waoo, får du også adgang til Waoo Bio – din helt egen hjemmebiograf med mere end 12.000 film.

Læs mere

Hvis du ønsker at tilkøbe Waoo, skal du kontakte vores kundeservice på 70890000 eller kundeservice@bornfiber.dk

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…