Hvad kan vi hjælpe med?

KONTAKT KUNDESERVICE

Mangler du svar på noget?

KONTAKT KUNDESERVICE

Find svar på dine spørgsmål under vores oftest stillede spørgsmål her. Du kan også se eventuelle drifts-forstyrrelser og opdateringer under driftsinfo.

Har du yderligere spørgsmål, er vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig videre med det, du har brug for.

Kontakt kundeservice på:
Kundeservice@bornfiber.dk
+45 7089 0000

Åbningstider:
Mandag – torsdag kl. 9 – 16
Fredag kl. 9 – 15:30

SE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG UNDGÅ KØ

Vi tilbyder en omfattende FAQ-sektion, hvor du kan finde svar på en bred vifte af emner, lige fra installationsvejledning til fakturaspørgsmål. Vores FAQ er udformet til at besvare dine mest almindelige spørgsmål på en letforståelig måde, så du kan få den information, du har brug for, hurtigt og nemt.

Vi går ikke på kompromis med kundeservice hos BornFiber. Vores dedikerede team er her for at sikre, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse med vores tjenester. Uanset om du har spørgsmål, brug for vejledning eller står over for udfordringer, er vi klar til at hjælpe dig med at løse dem på ingen tid. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få den bedst mulige oplevelse med BornFiber.

SPØRGSMÅL & SVAR

DRIFTSTATUS

KLAGEMULIGHED

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…