Hurtigt og stabilt fibernet til din virksomhed

ERHVERV

Vil du høre mere om vores erhvervsløsninger?

Så lad os kontakte dig

  Erhvervsprodukter

  Erhverv
  pro 100

  100/100 Mbit/s

  • Inklusiv 1 fast IP-adresse

  Bestil
  Erhverv
  pro 500

  500/500 Mbit/s

  • Inklusiv 1 fast IP-adresse

  Bestil
  Erhverv
  pro 1000

  1000/1000 Mbit/s

  • Inklusiv 1 fast IP-adresse

  Bestil

  Erhverv
  pro 2500

  2500/2500 Mbit/s

  • Inklusiv 1 fast IP-adresse

  Bestil
  • Mulighed for smart wifi

  Alle priser er eksklusiv moms. Til priserne skal lægges etablering kr. 1.596,00 eksklusiv moms som et engangsbeløb, inklusiv 30 m opgravning. Kontraktperiode min. 12 mdr.

  PROFESSIONELT WIFI TIL DIN VIRKSOMHED

  Erhvervskunder der driver fx cafe, koncertsted eller hotel m.v. og derfor ønsker at bruge forbindelsen til at dele med deres gæster enten på kabel eller trådløst – skal have en Erhverv Pro løsning. Med BornFibers access point kan du sikre dig hurtig og sikker adgang til trådløst netværk i din virksomhed. Med BornFiber får du lynhurtigt og stabilt internet til din virksomhed.

  OBS: Der er ikke mulighed for at få TV-Pakker på erhvervsløsninger. Alle de viste priser er eksklusiv moms.

  Wifi til din Dankortterminal

  Erhvervskunder der ikke har behov for de hurtigste forbindelser og f.eks kun skal bruge internettet til at tilslutte en dankortterminal, kan med fordel vælge vores Erhverv Light-pakke.

  Hos Bornfiber har vi designet vores internet løsninger så de passer til din virksomhed. Hvad enten i er en stor eller lille virksomhed, så har vi en løsning til jer. Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Så ring til Bornfiber og få en uforpligtende snak om internet til erhverv.

  Light-pakken leveres både på fiberbredbånd og via antenne. Alle de viste priser er eksklusiv moms.

  Erhverv Light

  50/50 Mbit/s

  • Inklusiv 1 fast IP-adresse
  • Dankortterminal kan tilsluttes direkte til routeren
  • Mulighed for smart wifi
  • Mulighed for telefoni
  Bestil

  Alle priser er eksklusiv moms. Til priserne skal lægges etablering kr. 1.596,00 eksklusiv moms som et engangsbeløb, inklusiv 20 m opgravning. Kontraktperiode 36 mdr. Erhverv Light leveres primært via fiber, få steder på Bornholm kan levering i stedet ske via antenne med 50/30 Mbit/s. Hvile: Erhverv Light-kunder som ikke holder åbent hele året kan få sat deres abonnement i hvile for kr. 149,00 / md. Der er ikke gebyr for at sætte abonnementet i hvile. Max. hvileperiode: 6 måneder årligt.

  Tillægsprodukter

  ACCESSPOINT

  Opsætning af access point fra 1195,-. Inkl. udstyr og max 2 timers arbejde.
  Månedligt abonnement for første access point 148,-/md.
  Efterfølgende access point 100,-/md.

  EKSTRA IP-ADRESSER

  Ønskes der yderligere IP-adresser, kan der købes flere som pakker/subnet.
  Køb af pakker/subnet erstatter evt. inkluderet eller tilkøbt Fast IP produkt, som ikke er en pakke/subnet. Se priser her

  WIFI MEDFØLGER IKKE SOM STANDARD – DER KAN TILKØBES SMART WIFI

  – Standard WiFi: kr. 31,20,- pr. måned.
  – Sæt m. 2 Smart WiFi bokse: kr. 49,- pr. måned.
  – Ekstra Smart WiFi boks: kr. 29,- pr. måned.

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Du kan tjekke på vores hjemmeside bornfiber.dk og slå din adresse op i søgefeltet, som oftest er vist øverst på siden. Der vil stå hvilke muligheder der er for internet hos dig. Hvis muligheden med antenne kommer op, er der ikke mulighed for fiber ved dig endnu.

  Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

  Vi tilbyder Smart Wifi også kaldt Wifi Extender. Man kan leje et sæt for 49 kr. om måneden og de vil sørge for at rækkevidden af internettet bliver større.

  VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

  Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Uanset hvad jeres behov er – så sidder vores eksperter klar til at give jer en professionel rådgivning, så I får den løsning som passer til jeres behov.

  Har du spørgsmål?

  Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

  +45 7089 0000

  Eller lad os ringe dig op…

  Go to Top