Gravning og etablering af fibernet

Overblik over gravning og etablering af fibernet

BornFiber er en serviceprovider der tilbyder internet via fiber til private kunder. Vi arbejder hele tiden på at udvide fibernettet i Danmark. Etableringen medfører en del gravearbejde langs veje og stier. Her kan du få et overblik over gravning og installation af fibernettet.

Vi kan ikke altid præcisere hvor mange uger det tager at etablere fiber, men vi forsøger så vidt muligt at opdatere information herom løbende. Der kan ligeledes være forskel på hvor længe etableringen pågår afhængigt af hvor du bor i graveområdet. BornFiber samarbejder med forskellige entreprenører i forbindelse med selve etableringen af fibernettet. Nedenfor kan du se, hvordan etableringsprocessen typisk forløber.

Vi graver fiberkabler ned i veje og stier i området – typisk i fortov eller i siden af vejen

De kunder som har bestilt fibernet, vil herefter få installeret router og fiberboks

Kunden får ført fiberrør fra vejen og ind til husets facade

Herefter bliver selve fiberen blæst ind fra vejen til huset

Til sidst bliver fiberen tilsluttet i den enkelte bolig

Du kan læse mere om produkter og priser på bornfiber.dk/bredbaand eller på tlf. +45 7089 0000

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…