Du kan påvirke den næste udrulning

Få fibernet på din vej

UDRULNING AF FIBER

BornFiber har i mange år lagt fibernet på Bornholm samt sat master op til trådløst bredbånd – og nu udvider vi til udvalgte byer på Sjælland, Fyn og Øerne.

Fibernet står på manges ønskeliste. Det forstår vi godt, med fibernet teknologien får du nemlig det allerhurtigste og mest stabile internet. Lige nu dækker BornFiber mere end 16.700 adresser via fiber på Bornholm.

Vi har siden 2005 udrullet fibernet i de områder på Bornholm, hvor efterspørgslen fra kunderne har været tilstrækkelig stor, og vi er stadig i fuld gang. Men vi har brug for dig, hvis du ønsker at få fibernet i dit område.

Du påvirker udrulningen af fiber

SÅDAN UDVÆLGES DER NYE FIBER ZONER

Der skal være tydelig interesse for fibernet i et område, før BornFiber kan foretage den store investering, det er at udrulle fibernet. Nedenfor kan du se forløbet af udrulningen af fibernettet, og blive klogere på processen trin for trin.

Du og personer i dit område opskriver jeres adresse her. Dette registreres i vores database for efterspørgsler.

Ud fra den info der er blevet registreret i vores database for efterspørgsler, udvælges der nye områder til udrulning af fiber.

De nye områder undersøges inden der bliver etableret og udrullet fiber.

Området etableres og de nye fiber zoner åbnes. Tillykke nu kan du endelig få fibernet i dit område!

Ønsker du fibernet i dit lokalområde?

BLIV FIBER-AMBASSADØR

For at Bornfiber kan blive ved med at være levere den allerbedste bredbåndsinfrastruktur, har vi brug for frivillige ildsjæle. Ildsjæle der ønsker at tage stafetten og blive fiber-ambassadør.

At være frivillig fiber-ambassadør indebærer, at du har mod på at tale med beboere i dit område og gå forrest i kampen for at dit lokalområde udvikles. Det eneste du skal gøre er, at sende dine naboer (og andre beboere i området) dette link:  www.bornfiber.dk/skriv-mig-op
her kan de tilkendegive, at de ønsker fibernet. Det er første skridt i den rigtige retning, så du kan få fibernet i dit område.

Vil du se om du kan få fibernet?

Skriv din adresse og se, om vi kan levere fibernet eller andre ydelser på netop din adresse.

SE OM DU KAN FÅ BORNFIBER HER