Velkommen i BornFiber

DIN BESTILLING ER MODTAGET !

Nu kan du godt begynde at glæde dig

TAK FOR DIN BESTILLING

Mange tak fordi du valgte BornFiber som din udbyder.

Du vil modtage bekræftelse på din bestilling på mail inden for kort tid. Tjek eventuelt din “uønskede mail” for at se, om dit bestilling er havnet der.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din bestilling, er du velkommen til at ringe på +45 7089 0000 eller sende os en mail på kundeservice@bornfiber.dk

Ellers håber vi blot, at du bliver glad for at du valgte BornFiber som din udbyder. Er du tilfreds med din løsning, håber vi at du vil give din mening til kende på Trustpilot her: Del din oplevelse med os på Trustpilot

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…