Vi er på vej med fibernet i dit område

TILBUD PÅ LYNHURTIGT FIBERNET

Her er dit helt særlige tilbud

Få din oprettelse for 0 kr.

Fordi vi udvider fiberteknologien til dit område, har vi et helt særligt tilbud til dig.

Hvis du allerede nu ved, at du vil elske at få en stabil og lynhurtig internetforbindelse, så er fibernet fra BornFiber måske værd at overveje.

De næste 30 dage* får du nemlig oprettelsen for 0 kr. Normalt koster det 1.995 kr. at få ført forbindelsen ind på egen matrikel og få opsat fiberboksen. Men vi vil selvfølgelig gerne have dig med fra starten – nu, hvor vi alligevel har udstyret fremme.

Og vent – der er mere!

Netop nu har vi også et tilbud, hvor du får tre måneder for kun 199 kr./md. Herefter er prisen 399 kr./md.

Alt i alt sparer du 2.595 kr., hvis du tilmelder dig med det samme.

SE PRISER OG PAKKER HER

*Tilbuddet gælder i 30 dage fra den dag du modtog det.

SPAR 200,-/MD. I 3 MDR.
Fiber Extra

Til familien / gameren

1000/1000 Mbit/s
199,-/md.

Efter 3 mdr. 399,-/md.

  • Garanteret 900/900 Mbit/s

  • Wifi 6

  • Sikkerhedspakke

  • 25 GB online harddisk

SE PRISER OG PAKKER HER

Min. pris i 6 mdr. 1.794,-

Fiber Basic

Til par og singler

300/300 Mbit/s
329,-/md.

  • Standard WiFi

  • Sikkerhedspakke

SE PRISER OG PAKKER HER

Min. pris i 6 mdr. 1.974,-

Til mindsteprisen skal lægges 495,- i oprettelse, spar 1500,- (engangsbeløb). Inkluderet i oprettelsen er 20 meters gravning i ubefæstet jord samt installation af fiberboks. Yderligere gravning faktureres med  op til 400,- / meter inkl. moms, såfremt der er tale om ubefæstet jord. Alternativt efter tilbud hvis andet underlag. I boliger hvor fiberboksen allerede er etableret 0,-. Min. prisen består af 6 mdr. abonnement. Bindingsperioden er 6 mdr. Kan opsiges med 30 dages varsel.

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå til?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor BornFiber skal være din fibernet udbyder?

  • Fordi du med BornFiber får du leveret Danmarks bedste internet, kåret for 11. år i træk, uanset hvilken hastighedsløsning du vælger. 

  • Fordi du med BornFiber fremtidssikrer din internetforbindelse. Uanset hvordan I streamer, gamer og arbejder hjemmefra, er der altid hul igennem.

  • Fordi vi hos BornFiber gør et stort nummer ud af, at levere et ærligt produkt fra ærlige mennesker. Det er vores mission at tage kampen op mod langsomt internet én gang for alle, så du og vores andre kunder kan få mest mulig glæde af de mange gode digitale oplevelser med en lynhurtig og stabil forbindelse.

… Og du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig på et senere tidspunkt. Men det er da lidt sjovere at spare 2.595 kr., når du tilmelder dig med det samme.

SE PRISER OG PAKKER HER

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, uanset hvordan du bruger de digitale muligheder. Om du ser tv eller streamer film og serier. Om du bruger internettet til arbejde, ser eller uploader videoer til YouTube, lægger ting i skyen, skyper med venner eller familie – eller om du bare vil kunne klare praktiske dagligdags ting som fx mail og netbank. Sammen kan vi finde den løsning der passer til dit behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du tekniske spørgsmål? Uanset hvad, så tøv ikke med at kontakte os. Det er altid ganske uforpligtende.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…