Med BornFiber får du

Opgrader til fremtidens internet i dag. Tjek her, om du kan få BornFiber på din adresse.

Tilbud

LYNHURTIGT FIBERNET TIL BORNHOLM, SJÆLLAND OG ØERNE

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne. Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber. En hurtig forbindelse er dog ikke meget værd uden en god wi-fi router. Med BornFiber får du en af markedets bedste routere, som sikrer en stabil og hurtig forbindelse i hele hjemmet.

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vores eksperter står klar til at give dig en personlig rådgivning omkring dine muligheder – lige fra du bestiller til det hele virker. Du kan frit vælge mellem vores forskellige fibernet-pakker – uanset hvad dit behov er, så finder vi en hastighed som passer til dig.

SE PRISER OG PAKKER HER

Tilbuddet gælder i udvalgte områder til og med d. 31. juli 2024, og kun for personer der ikke har været kunde de seneste 12 måneder. Mindstepris i 6 mdr. fra 834 kr. Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering.

En verden af underholdning

Vil du heller ikke gå glip af EM i fodbold, OL og Tour de France?

Der venter en helt uforglemmelig sportssommer lige rundt om hjørnet. Du kan glæde dig til både EM i fodbold, Tour de France og De olympiske lege. Med fibernet fra BornFiber kan du læne dig tilbage og se det hele. Du får nemlig en skarp pris på tv og streaming når du er kunde hos BornFiber. Med tv & streaming fra Allente, får du altid 20% rabat – uanset hvilken tv-streaming pakke du vælger. Så går du ikke glip af noget, og du kan skræddersy den løsning der passer til dit behov.

SE PRISER OG PAKKER HER

TV-pakker & Streaming

Med BornFiber kan du nemt samle dit internet og tv ét sted. Så kan du opleve et kongerige af film, serier, nyheder og sport. Uanset hvad dit behov er, kan du få et bredt udvalg af tv-pakker og streaming tjenester.

FÅ TV OG STREAMING

Sommerhus & Bredbånd Fritid

Få fibernet i sommerhuset, og sæt abonnementet i hvile, når du ikke bruger det. Når du har BornFiber Fritid, kan du nemlig sætte dit abonnement i hvile i de perioder, hvor du ikke har brug for det.

FÅ BREDBÅND FRITID
Med BornFiber får du

Med BornFiber får du mere end bare en internetforbindelse. Vi er en lokal udbyder af lynhurtigt og stabilt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne. Med fibernet får du en fremtidssikret internetforbindelse i dit hjem. Så kan du trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden bekymringer. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM BORNFIBER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Når du har valgt fibernet fra BornFiber, er det vigtigt at du husker at få opsagt dit nuværende abonnement, så du ikke bliver opkrævet fra flere udbydere. Her er en guide til hvordan du nemt og enkelt får opsagt dit nuværende internet. Du kan med fordel opsige dit nuværende abonnement en måned inden dit BornFiber abonnement træder i kraft – så er du sikker på at være online igennem hele forløbet.

Du kan skrive dig op her og så vil vi kontakte dig når der er mulighed for fiber på din adresse. Når du skriver dig op, er du samtidig med til at påvirke dine muligheder positivt, for at få fiber.

Vi tilbyder Smart Wifi også kaldt Wifi Extender. Man kan leje et sæt for 49 kr. om måneden og de vil sørge for at rækkevidden af internettet bliver større.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG VIDERE

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Uanset hvor meget du streamer, gamer, arbejder hjemme eller bare har behov for at læse mails og nyheder – så sidder vores eksperter klar til at give dig en personlig rådgivning, så du får den løsning som passer til dine behov.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eller har du spørgsmål? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os.

+45 7089 0000

Eller lad os ringe dig op…

Go to Top